Perlu dibaca

Pelajaran 47 - PAST TENSE-Latihan

Ubah kalimat present tense di bawah ini menjadi kalimat past tense

1. She looks at the garden everyday > She saw the film yesterday
2. He wakes up at 5 o'clock every morning > He woke up at 5 o'clock lastweek


3. They are soldiers > They were soldiers 20 years ago
4. Anita and I play tennis everysaturday > Anita and I played tennis yesterday
5. We practice basketball everyday > We practiced basketball two days ago
6.She washes her cloth everyday > She washed her cloth last week
7. I travell to japan every year > I travelled to Japan last year
8.They always bring the little ring > They brought the little ring
9. Sunny types the letter > Sunny typed the letter
10. I get a bag of vegetable every morning> I got a bag of vegetable three days ago

Blok tulisan di samping tanda panah untuk mengetahui jawaban



Comments

My Blog said…
udah ada jawabannya toh. sekali" exercise donk mas. jawabannya jangan dikasih tau, biar qt smua bisa belajar. :)
masjava said…
Comment disini aja ya, makasih udah nyambangi, pucuk dicinta ulam pun tiba, lama pengen belajar mentornya pun tiba.
wen said…
Kan jawabannya ga kelihatan, buat latihan dan seklgus tahu bener tidaknya, tapi lain kali saya coba tanpa jawabab deh
Anonymous said…
jangan ga dikasih tau mas..lah wong jawabannya gak keliatan udah benar2 ide bagus koq, jadi ntarnya kita bs tau juga mana yg benar..
Icha4869 said…
setujuh ama pak Wen :D